gv20.no | Utleie
15338
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15338,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Utleie

BRYLLUP

Bryllup er en av livets største anledninger til å samles for feiring! Vi i GV20 ønsker gjerne at dere feirer denne dagen hos oss i vårt lokale med nydelig utsikt ut over Oslo. Vi kan også bidra med tips om flotte leverandører av kaker, mat etc i nærheten som vil være med på danne en flott ramme rundt den store dagen for dere.

FEST / SELSKAP

Det finnes aldri en for liten anledning til å samle gode venner for et selskap eller en fest! Hos oss finner dere et flott lokale, god plass, alt dere trenger av dekketøy og utstyr og i tillegg får dere en super utsikt utover Oslo!

KONFIRMASJON

GV20 er ypperlige lokaler til feiring av konfirmasjon. Lokalene med sin flotte utsikt vil danne en fin ramme rundt feiringen av et ungt menneske på terskelen til voksenlivet.

BARNEDÅP / NAVNEDAG

Til dåp- eller navnefest er det vanlig å invitere mellom 15 og 40 gjester. Det kan for mange bli trangt hvis man skal stelle i stand hjemme. GV20 kan bli den perfekte løsningen med god plass, nydelig oppdekning og ikke minst fantastisk utsikt over Oslofjorden som ramme rundt den store dagen.

Bildene er brukt etter avtale med Mester Grønn

BEGRAVELSE / MINNESTUND

GV20 benyttes også til minnesamvær når et kjært familiemedlem har gått bort. Våre lokaler er med på å skape en verdig ramme for en minnestund i fellesskap. Det er en gammel skikk og samles for å hedre minnet etter den som har gått bort. Et slikt fellesskap med familie og venner oppleves ofte som betydningsfullt og godt, og kan kanskje være del av sorgarbeidet for de som deltar.

Ta kontakt for spørsmål rundt leie av Glads vei 20